Access - Alma Donkervoort

Access Bars

Access Bars en Energetic Facelift, jezelf bevrijden van belemmerende overtuigingen en ballast door middel van aanraking van punten op het hoofd en of gezicht.

Vrijer, blijer en bewuster in het leven staan? Jezelf bevrijden van veel oud zeer, belemmerende overtuigingen en trauma’s die je ooit als jouw waarheid hebt opgeslagen maar jou nu niet meer dienen.

Een sessie helpt en ondersteunt onder andere bij:

access bars en energetic facelift

Angsten en fobieën en depressie.
Psychische klachten.
Vermoeidheid en slapeloosheid.
Betere concentratie en leerprestaties en helderder in je hoofd.
Beter of dichterbij jezelf kunnen blijven en positieve houding.
Versterkt je immuunsysteem, anti-ageing.
Verbetert de relatie met jezelf en met anderen doordat bepaalde overtuigingen en triggers wegvallen.

Ben jij benieuwd hoe jij een Access Bars of Energetic Facelift ervaart?

 Klik op de button en laat je gegevens achter zodat ik een sessie met je af kan spreken. 

Sessie los ± een uur € 75- . 

3 sessies ineens  € 210,- voor 3 behandelingen.

Een Access Bars sessie kan ondersteunen bij vele geestelijke maar ook lichamelijke problemen. Het is net als een computer die je af en toe even moet opschonen. Met een Access Bars sessie schoon je jouw computer ofwel jouw hersenen op van allerlei ballast. Hierdoor ga je anders in het leven staan en anders reageren. Een Energetic Facelift is een zusje van de Access Bars en kan ingezet worden om alle overtuigingen die betrekking hebben op veroudering op te ruimen. Dit heeft effect op het totale lichaam.

Dr. Jeffrey Fannin heeft wetenschappelijk onderzoek gedaan en toont aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, het gebied in de hersenen die de binnenkomende zintuigelijke prikkels verwerkt.

Verandering kan heel snel merkbaar zijn maar de verandering kan ook heel geleidelijk gaan. Tijdens een behandeling waar 32 punten op je hoofd aangeraakt worden bepaal jij als ontvanger wat je niet meer nodig hebt en losgelaten mag worden en wat niet. Je blijft dus zelf baas over je eigen leven. Ik als gever, bepaal niet wat jij loslaat maar faciliteer alleen, zodat jij kunt opschonen. Datzelfde geldt voor de Energetic Face met verschil dat daar op het gezicht gewerkt wordt. Je zult merken dat jij jouw eigen ervaring hebt en dat kan ook elke behandeling verschillen qua ervaring. Dat is helemaal oké want we zijn niet allemaal het zelfde en reageren ook anders.

Wanneer jij benieuwd bent naar jouw ervaring of hoe ik jou kan helpen? Klik op de button voor een afspraak en ik neem contact met je op.

Scroll naar boven