Bergen verzetten - Alma Donkervoort
bergen zijn er om bestegen te worden

Bergen verzetten

Bergen verzetten

Je kunt als een berg ergens tegenop zien en ploeteren om hem te beklimmen. Je doet je best en gebruikt alles wat je in je hebt om naar de top te klimmen om daarna weer af te dalen. Natuurlijk kun je dat doen en soms moet je bergen overwinnen en blijken het achteraf misschien maar kleine heuveltjes of zelfs een kuiltje te zijn geweest. Je bent sterker dan je denkt en je kunt meer dan je denkt.

De vraag is voor jou op zo’n moment wil je die berg beklimmen of zijn er andere manieren. Wat maakt dat het een berg is. Je hoeft niet elke uitdaging aan te gaan. Je hoeft je niet te bewijzen en ook niet te verantwoorden waarop jouw keuze is gebaseerd. Jij mag volgen wat goed voor jou is op dat moment en luisteren naar je gevoel en dus kan het zo simpel zijn door je gewoon om te draaien en kijk… de berg ligt achter je….

Kom je een berg tegen, vraag dan aan jezelf. Wat wil ik daarmee? Wat is de bedoeling voor mij? En laat je vooral niet verleiden om de berg te beklimmen wanneer jij dat liever niet doet omdat anderen er iets van zouden kunnen vinden wanneer je de berg niet beklimt en je misschien bv een opgever of wegloper vinden of iets dergelijks. De ander kent jouw innerlijk niet en weet niet wat goed voor jou is. Dat kunnen ze misschien denken te weten maar alleen jij weet van binnen wat goed is voor jou. Luister naar jouw innerlijk, geef het de ruimte en luister naar je innerlijk voordat je kritische brein het weer overstemt en je beïnvloed met wat je misschien zou horen te doen of wat anderen van je verwachten dat je doet.

Ook ik zelf mag weer meer naar mijn innerlijk luisteren en ik hoef niemand iets te bewijzen of uit te leggen. Ik geef ruimte aan mij….

Laat ook je innerlijk spreken en bepaal dan of je de berg beklimt of dat je je gewoon omdraait en de berg achter je laat….

Liefs en mooie dag, Alma

0 0 votes
Artikel waardering
e-boek Hoe hypnose jou helpt snel en makkelijk ontspannen met hypnose

Download het gratis E-boek Hoe hypnose jou snel helpt ontspannen.

Een E-Boek met informatie over hypnotherapie, breinweetjes en tips voor meer positiviteit.

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven