Doterra - Alma Donkervoort

Doterra

Essentiële olie, natuur in een flesje. Druppel voor druppel...

Heb je interesse in essentiële olie? Vanwege de wetgeving mag ik helaas niet alle mogelijkheden van de oliën vertellen. Zelf heb ik al een aantal jaren hele mooie ervaringen met de olie van Doterra en gebruik ze om mijzelf te ondersteunen en verwerk ze soms ook in gerechten of voeg een druppel toe aan een crème en diffuse regelmatig in mijn praktijkruimte en huis en gebruik ze tijdens gezichtsbehandelingen. Daarnaast kunnen de oliën je emotioneel ondersteunen.

Ben je geïnteresseerd in AromaTouch Massage, neem contact op en ik geef informatie.

Het gebruik van zuivere olie is belangrijk en daarom moet je eerst wat meer te weten komen over de werking van de olie.
Omdat therapeutische zuivere olie niet zomaar een “olietje” is die je eventjes gebruikt maar door de zuiverheid veel intensiever of anders werkt is het belangrijk om een basiskennis over de olie te hebben. De olie kan je ondersteunen maar dient wel met wijsheid gebruikt te worden. Bij lichamelijke klachten of medicijn gebruik raadpleeg altijd eerst een arts en ga niet zomaar wat proberen.
Tijdens een 1 op 1 informatiemoment of eventueel door een workshop/ klas te volgen, kun je basiskennis over de olie leren. Verder kun je natuurlijk altijd je vragen stellen via een bericht of mail. Bij aanschaf van een Home Essentials kit of Family kit is deze workshop gratis.

Heb je interesse in de oliën, neem contact met mij op.

 

Neem contact op of maak een afspraak.

Aarzel niet om contact op te nemen! 
Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Alma Donkervoort
Scroll naar boven