Healingvervolginformatie - Alma Donkervoort

Liefde heelt....

Tijdens de healing consulten gebruik ik verschillende technieken voor jouw beste resultaat, dit kan onder andere Nimis healing, Reiki of bijvoorbeeld engelenhealing zijn, maar ook touch of matrix techniek kan ingezet worden. Tijdens het consult word ik begeleid door helpers vanuit de spirituele wereld. Zij overzien wat je nodig hebt en zij sturen de energie die nodig is via mij of rechtstreeks naar jou.  Ze helpen bij de sessie waar nodig. Je kunt hun zien als een onderdeel van jou en mij maar dan met een hoge frequentie van licht en liefde. Een deel dat op aarde, door de hoge frequentie, niet zichtbaar is. Het is een stukje jou dat achtergebleven is in de ongeziene wereld en van daaruit je kan begeleiden maar ook kan helpen.

Tijdens een healingsessie komt er wat nodig is voor jou op dat moment. Soms alleen healing energie maar soms ook antwoord of inzicht op levensvragen. Het helpt je om weer positiever en fijner in het leven te staan.

Vanwege jouw privacy is het healing consult een één op één behandeling zodat je volledig vrijuit kunt spreken, voelen en ervaren.

Indien je lichamelijke klachten hebt verwijs ik je eerst naar de huisarts. Een healing kan ondersteunend werken., 

Wat kun je verwachten tijdens een healing consult?

Elke sessie kan anders zijn maar altijd voor jouw hoogste goed. Het kan zijn dat ik eerst wat vragen stel en een inzichtgesprek heb maar het kan ook dat je meteen healing mag ontvangen.

Tijdens de healing lig je op een behandeltafel. Je bent gewoon aangekleed, makkelijk zittende kleding is aan te raden. Je schoenen zijn uit. Als je het snel koud hebt of het prettig vindt krijg je een deken. Rustige muziek en kaarsjes voor  een extra ontspannen gevoel.  Mocht je iets juist als onprettig ervaren, kun je dit altijd aangeven.

Ik leg mijn handen op je of ik houd ze boven je. Omdat ik mij laat leiden door mijn helpers bepalen zij wat er mag gebeuren. Wat mag gebeuren zal altijd voor jouw hoogste goed zijn. Je krijgt altijd wat je op dat moment nodig hebt. Je krijgt dus niet altijd wat je wilt of verwacht.

Dit laatste vertel ik omdat sommige mensen met een bepaald idee of met een bepaalde verwachting naar een consult gaan. De gidsen/helpers weten vaak wat we werkelijk nodig hebben en zij zullen hiernaar handelen. Ik zeg altijd: “Wij zien maar een stukje van de puzzel en zij zien het hele plaatje.” Tijdens een healing consult is het daarom belangrijk om open en onbevangen de behandeling te ondergaan en te accepteren. Op deze manier zal de energie kunnen gaan waar dat het meest nodig is.

Scroll naar boven