Healing - Alma Donkervoort

Healing

Healing helpt jou je blokkades op te lossen

Healing helpt je om blokkades te doorbreken of op te lossen. Het brengt je onderbewustzijn in contact met je bewuste mind waardoor er veel kan veranderen in je leven. Het stimuleert je zelfhelende vermogen, kan je klachten verbeteren, helpt tegen stress en ongewenste emoties vanuit het verleden doordat het werkt op het ontstaan van jouw probleem. Het werkt op alle lagen zowel  oa. fysiek, emotioneel en mentaal. Door bewustwording en doordat je jouw processen gaat begrijpen neem je opnieuw verantwoording over je leven. Emoties komen in balans en je zult je snel beter voelen en in je kracht staan. 

Ik gebruik mijn intuïtie en maak gebruik van de methode of techniek die voor dat moment bijdraagt aan wat jij nodig hebt, voor jouw beste resultaat. Dit kan onder andere Nimis healing, Reiki of bijvoorbeeld engelenhealing zijn, maar ook touch of matrix techniek kan ingezet worden. 

Tijdens een healing sessie komt er wat nodig is voor jou op dat moment. Soms alleen healing energie maar soms ook antwoord of inzicht op levensvragen. Het helpt je om weer positiever en fijner in het leven te staan. Wat mag gebeuren zal altijd voor jouw hoogste goed zijn. Je krijgt altijd wat je op dat moment nodig hebt. Het is daarom belangrijk om verwachting en wat je wilt los te laten zodat de energie vrij kan stromen. 

Een healing sessie is een één op één behandeling zodat je volledig vrijuit kunt spreken, voelen en ervaren.

Indien je lichamelijke klachten hebt verwijs ik je eerst naar de huisarts. Een healing kan ondersteunend werken.

Gun jij jezelf wat aandacht en liefde?

wat je aandacht geeft groeit
Scroll naar boven