Hoe de energie van liefde mijn leven heeft beïnvloed - Alma Donkervoort

Hoe de energie van liefde mijn leven heeft beïnvloed

Wanneer ik even niet zo lekker in mijn vel zit of dat ik mij niet zo lekker voel ga ik in verbinding met de Christusenergie. Tegenwoordig ga in ik verbinding omdat ik het gewoon heel fijn vind om de energie even in alle rust te voelen en ervaren. De Christusenergie is er altijd maar in rust vind ik gewoon lekker om dat even zo te ervaren. Het is de energie van licht en onvoorwaardelijke liefde, deze energie beïnvloed mijn lichaam en geest positief waardoor aanwezige lage energieën opgeschoond kunnen worden en klachten verlichten of verdwijnen. De mate van vertrouwen dat dit zal gebeuren speelt hierbij een belangrijke rol. Wat aandacht krijgt groeit en daar gaat de energie naartoe. Op zo’n moment neem even de tijd en ga ik even lekker rustig zitten en laat mijn gedachten even gaan. Ik ga met mijn aandacht naar mijn hart en laat de energie vanuit het hart groter worden en ik verbind mij via mijn kruin met de Goddelijke kracht van het Christusbewustzijn, ook wel de Bron genoemd. Van daaruit laat ik gebeuren wat voor mij op dat moment voelt dat mag gebeuren, de ene keer alleen maar rustig in de energie zitten en de andere keer wat sturend om bijvoorbeeld iets te reinigen.

Wanneer je alle gevoelens en emoties zou indelen in 2 categorieën kom je uiteindelijk uit bij 2 energieën namelijk angst en liefde. De energie van angst geeft je een minder prettig gevoel. De energie van liefde geeft een prettig gevoel.

Waarom ik dit schrijf is dat het mij heeft geholpen om sneller te gaan zien vanuit welke energie mijn gevoel en gedachten kwamen. Ben ik dankbaar, vrolijk of bijvoorbeeld blij dan voel ik mij veel beter. Het zijn energieën van liefde. De frequentie van energie van liefde is helend. Toen ik bewust werd vanuit welke energie mijn gedachten kwamen kon ik mijn emoties en lichaam beïnvloeden. Door te verbinden met de energie van liefde, de energie van het Christusbewustzijn, heb ik meer invloed op mijn heling en emoties dan ik eerder besefte . Het besef dat wij Goddelijke wezens zijn met creatie kracht in een mensenjasje. Dat onze kracht om te creëren bewuster mag worden zodat wij deze ook bewuster kunnen inzetten voor ons grootste goed.

Healing heeft mijn energie positief beïnvloedt en hypnosetherapie heeft veel bewust gemaakt over de processen die er spelen waardoor oude overtuigingen, belemmeringen of oude beslissingen die mijn gevoel beïnvloedden, positief heeft veranderd waardoor ik steeds beter in mijn vel zit en blijer en opgeruimder in het leven sta. Ik gun jou dat ook en doordat ik hier al meer dan twintig jaar mee bezig ben heb ik hier inmiddels mijn eigen methode van gemaakt waarmee ik sessies geef die ik op de persoon afstem waardoor er snel goede resultaten en mooie veranderingen ontstaan voor de cliënt. Heb jij iets waar je tegenaan loopt of graag anders zou willen of heb je vragen? In een gratis vrijblijvend gesprek van een half uur informeer ik je graag. Vul het contact formulier in of stuur mij een bericht zodat we het in kunnen plannen.

Groetjes, Alma

al

0 0 votes
Artikel waardering
e-boek Hoe hypnose jou helpt snel en makkelijk ontspannen met hypnose

Download het gratis E-boek Hoe hypnose jou snel helpt ontspannen.

Een E-Boek met informatie over hypnotherapie, breinweetjes en tips voor meer positiviteit.

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven