Ontdek hoe jij van please gedrag afkomt - Alma Donkervoort

Ontdek hoe jij van please gedrag af komt.

Plan gratis een sessie via zoom en ontdek :

Meld je nu gratis aan voor een 1 op 1 sessie van ongeveer 30 minuten en ontdek hoe jij je please gedrag kunt veranderen.

Let op: Ik geef deze sessie beperkt gratis weg. Vraag jouw sessie dus snel aan om je plek te garanderen!

relax ontspanning
Alma Donkervoort Hypnotherapeut

Wie ben ik en waarom help ik jou?

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om ongewenst gedrag te veranderen. Ik weet ook dat ombuigen van ongewenst gedrag, jouw leven op een positieve manier verandert, waardoor jij meer ontspanning gaat ervaren. Dat is waarom ik je graag help.

Als jij weet waardoor voornemens om je gedrag te veranderen vaak mislukken, besef je ook dat het meestal niet aan je wilskracht of je doorzettingsvermogen ligt. Ik help je het onbewuste aanspreken waardoor je wel kunt veranderen.

Mijn naam is Alma Donkervoort, opgeleid als 3.0 Hypnotherapeut bij Hypnose Instituut Nederland.

 Met mijn methode heb ik meerdere mensen succesvol geholpen.

Scroll naar boven