Optin - Alma Donkervoort
logo Alma hypnose en healing
e-boek snel en makkelijk ontspannen met hypnose

Snel En Makkelijk Een Positieve Mindset Door Het Veranderen Van Ongewenst Gedrag En Ongewenste Emoties

Met  Informatie, Efficiënte tips en een Eerste Hulp Bij Stress oefening.

Snel ontspannen jezelf kunnen zijn.

stars
ingrid

Hele duidelijke informatie! En wat een verschil als ik alleen al de uien en knoflook schrap uit mijn dieet. Het groente platbrood gaat vandaag gemaakt worden. En natuurlijk verspreid ik het nieuws van de “Fodmap”!

ruth

Ik ben beginnend en wat ik zo gezien heb is het overzichtelijk. De recepten zien er mooi uit en ik lees het met aandacht. Veel succes verder met  dit item en hoop dat er veel mensen mee geholpen kunnen worden. 

Maaike

Ik beveel dit zeker aan. Maak voor al mijn cliënten die beginnen met het FODMAP-dieet een voorbeelddagmenu met een link van jullie website erin voor o.a. leuke recepten. Echt super fijn wat jullie allemaal doen.

DE VOORDELEN VAN DIT GRATIS E-Boek:

01.

Je hoeft niet na te denken wat je komende week gaat eten: voor een week lang staat elke dag uitgeschreven wat je kan eten als ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Inclusief recepten! Dit scheelt jou tijd!

02.

In het weekmenu-plan staan allerlei tips waarmee je gemakkelijk en goed zeker een week lang het FODMAP-arme dieet kan volgen, ook als je even geen inspiratie hebt.

03.

Met dit weekmenu krijg je alle voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft tijdens de moeilijke eerste fase van het FODMAP-dieet.

Gezond eten en snel resultaat

sijid

Over Alma Donkervoort:

“Dit e-boek helpt jou meer positiviteit en ontspanning in jouw leven te ervaren. 
Dat ongewenst gedrag en ongewenste emoties aangestuurd worden vanuit het brein en dat je het kunt veranderen. 
Hypnotherapie helpt je ontspannen en de verandering te maken waardoor jij veel sneller en makkelijker ontspanning in je leven ervaart.
  …..Zelfs ik vind dit weekmenu heel handig.

Alvast veel plezier en succes met het lezen en toepassen ervan.

signature

Deze site maakt geen deel uit van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site op geen enkele manier door Facebook ondersteund. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

© Sigrid van der Marel-Sluijter

Scroll naar top