Het paard in de wei - Alma Donkervoort

Het paard in de wei

Het paard in de wei

Stel dat we ons zelf vergelijken met een paard in de wei. Als dat paard bewust zou zijn van zijn kracht zou deze zichzelf kunnen bevrijden. Het kan met gemak over een hek springen. Waarom doet dat paard dat dan niet? 

Als je bent getraind om te luisteren kan het zijn dat je vergeten bent wat je mogelijkheden zijn.  Als het paard getraind is om te luisteren naar de paardeneigenaar dan komt ’t niet in zijn hoofd op om over het hek te springen en vrij te zijn.
 
Waarschijnlijk heeft dat paard een prima leven in de wei en blijft het daarom daar, maar werkelijke vrijheid is er niet. Het paard is afhankelijk van de beslissingen van de paardeneigenaar. De paardeneigenaar heeft kracht en macht verworven door de illusie te geven dat hij meer kracht en macht heeft dan het paard en het paard schikt zich in de situatie. In werkelijkheid is een paard veel sterker dan een mens maar laat zich door de illusie toch domineren door de mens. De illusie van het paard dat de eigenaar de baas is houdt het paard op zijn plek.
Zoals het paard….het is wat wij al jaren ervaren.
 
Zie achter het gordijn van de illusie en verbreek de illusie. Als je bedenkt dat wij net als in een wei, zelf ook in een bepaalde ruimte blijven, omdat we daar vanuit onze opvoeding en maatschappij al jarenlang zitten. Bedenk wie of wat houdt jou daar? Als je bedenkt dat jouw kracht vele malen groter is en je met gemak kunt uitbreken, wat houdt jou er dan in? De illusie van minder kracht en macht hebben.
 
Jij bent licht, liefde en verruimd bewustzijn en hebt enorme krachten in jou.
 
Wanneer jij je krachten van liefde gebruikt.  Zodra je je ogen, je mind en je hart opent vervagen de muren van de illusionaire gevangenis en worden we de werkelijke krachten die we zijn.
 
Het blokkeren van het uitbreiden van onze ware zelf stopt ons in een bubbel van illusie waar we ons identificeren met allerlei labels, onze levenservaringen en ballast. Terwijl wij het alleen maar ervaringen zijn. Het is niet wie we zijn.
Wij zijn in basis in basis liefde, bewustzijn met een menselijke ervaring. Zodra we intappen op die oneindige creatieve kracht en ons hart openen en wanneer we ons hart openen, echt openen voor de oneindige liefde, dan tappen we in op een bewustzijnsniveau dat gebaseerd is op liefde in plaats van controle van de mensheid door angst.
 
Zodra je angstenergie kunt loslaten kom je meteen in de energie van liefde en creatie en doe je waarvan je weet dat ‘t “het goede” is, zonder twijfel en wetend dat dat het gene, jij van binnen voelt, het goede is. 
 
Kom in liefde en vrijheid, bevrijd je. Zodra je jezelf bevrijd van alle ballast die jou van je ware ik weghoudt, zie je wie jij werkelijk bent, een liefdevol bewustzijn met enorme creatiekracht. 
 
Zodra jij in je kracht staat ben jij je unieke ik en kun jij jouw unieke bijdrage voor de wereld zijn. Samen staan wij vele malen sterker en vullen wij elkaar aan vanuit onze unieke bijdragen.
Stap in jouw kracht, elke keer dat je een beetje oude ballast loslaat kom je dichterbij wie je werkelijk bent. Stap voor stap dichterbij.
Fijne dag, liefs, Alma
 

0 0 votes
Artikel waardering
e-boek Hoe hypnose jou helpt snel en makkelijk ontspannen met hypnose

Download het gratis E-boek Hoe hypnose jou snel helpt ontspannen.

Een E-Boek met informatie over hypnotherapie, breinweetjes en tips voor meer positiviteit.

Lees de privacyverklaring over de verwerking van jouw gegevens.

Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven