Touch of Matrix vervolg - Alma Donkervoort

Touch of Matrix

Hoe werkt Touch of Matrix en wat kan het voor jou betekenen?

Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goede verbinding krijgt met jouw harde schijf, je ware ik genoemd. Hierdoor wordt op dat moment je kritische mind, je verstand even uitgeschakeld en zul je een leegte ervaren. Deze leegte is heel belangrijk bij deze methode. De leegte is namelijk het veld waar alle mogelijkheden zich bevinden. Door een goede verbinding met dat veld gaat jouw besturingssysteem ( noem het maar even zo net als bij computers) helemaal vanzelf aan het werk. Het bijzondere en mooie is dat je oorzaak en klacht niet eens hoeft te weten. In heel korte tijd zijn blokkades en oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel en mentaal. Je bent tevens beter in staat je unieke talenten te ontdekken en daarnaar te leven.

De behandeling begint meestal staand en daarna ga je liggen op de massagetafel of op de grond( wel op een matje). Tijdens de sessie stel ik open vragen en knip dingen weg die wegmogen en doordat er bij jou een proces op gang gekomen is doet jouw eigen systeem mee en verwijdert wat niet meer dient en weg kan. De focus ligt bij deze behandeling op wat er allemaal mogelijk is, laat het maar gebeuren….

Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Je zult verrast zijn wat jouw systeem allemaal kan.

Wil je meer informatie over een sessie of mogelijkheden voor jou? Stuur dan een mail of bericht.
Ik hoop je snel te mogen begroeten en samen met jou te werken aan een vrijer lichaam en leven.

Neem contact op of maak een afspraak.

Aarzel niet om contact op te nemen! 
Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Alma Donkervoort
Scroll naar boven