Touch of Matrix - Alma Donkervoort

Touch of Matrix

Wat is Touch of Matrix?

We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven. Mooie en minder mooie. De vraag is wat doen we ermee? Er wordt vaak gezegd: ik heb het een plekje gegeven of ik moet het een plekje geven. Als jij jouw opslag van gebeurtenissen even vergelijkt met een computer betekent dit dat er veel wordt opgeslagen. In eerste instantie helemaal prima maar hoe meer er wordt opgeslagen, hoe voller de schijf wordt. Als je dat bij een computer doet zal deze na verloop van tijd vol zitten of misschien trager worden of helemaal niet meer functioneren. Als jij de computeropslag even als metafoor bekijkt kun je je waarschijnlijk wel voorstellen dat je in de loop van de jaren wel veel opslaat. Je raakt overvol met angsten, zorgen, belemmeringen en overtuigingen en klachten.

De hoeveelheid opgeslagen ervaringen kunnen ervoor zorgen dat je minder prettig in je vel zit. Misschien heb je bij de reguliere zorg al eens gezocht naar oplossingen, maar stel dat dit toch niet het resultaat heeft gebracht wat je graag wenste. Het sorteren van de computer lijkt misschien een oplossing maar je schijf blijft net zo vol.

Ben je benieuwd hoe Touch of Matrix werkt klik hier….en lees verder. 

Neem contact op of maak een afspraak.

Aarzel niet om contact op te nemen! 
Jouw gegevens uit het contactformulier worden enkel gebruikt om je vraag te beantwoorden of om te voldoen aan je verzoek. Indien je het hokje hebt aangevinkt worden je gegevens gebruikt in het mailsysteem.

Meer informatie vind je in de privacyverklaring.

Alma Donkervoort
Scroll naar boven